+420 222 539 539
Po - Pá: 8:00 – 20:00 So - Ne: 8:00 – 15:00

Ubytovna Oáza Recenze

Hodnocení hotelu

78%
Dobré

dle 85 recenzí

  • Personál

    88%
  • Čistota

    83%
  • Vybavení

    75%
  • Pohodlí

    67%
  • Poměr cena/kvalita

    79%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Radka

mladý pár, 5.9.2021

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 19.11.2010

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • S ubytováním jsem byla spokojena,personál byl příjemný a velmi ochotný mi vždy pomoci. Při dalších soukromích cestách určitě opět využiji tento hotel k ubytování. Děkuji vám všem za ochotu.

  • S ubytováním jsem byla spokojena,personál byl příjemný a velmi ochotný mi vždy pomoci. Při dalších soukromích cestách určitě opět využiji tento hotel k ubytování. Děkuji vám všem za ochotu.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Martina

rodina se staršími dětmi, 11.4.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Super ubytování za dobrou cenu. Čisto.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Tomáš Řehák

jednotlivec, 26.1.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Výborné. Doporučuji. Děkuji.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Denisa

rodina s malými dětmi, 24.8.2013

Slovensky

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jarmila Vobejdová

dospělý pár, 17.7.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Děkujeme, byli jsme spokojeni. Cena odpovídala ubytování. Personál k nám byl vstřícný, milý a ochotný. Vobejdovi

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Tomáš

dospělý pár, 12.7.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • uplna spokojnost :)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Ubytovna Oáza odpověděl na tuto recenzi.
děkujeme, snažíme se!

Anonym

dospělý pár, 5.2.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Antonie

skupina přátel, 20.9.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • z ubytování jsme byly velmi mile překvapeni.Za skvělou cenu výborné a hlavně čisté ubytování.Moc děkujeme a vřele doporučuji.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

KATARZYNA CIEŚLAK

jednotlivec, 18.7.2010

Polski

  • Celkové hodnocení
100 %
  • When I arrived I needed to book another day after reservation and it was no problem with it - that's nice surprise. Cleanliness was great although there is restoration. Personel was very kind and helpfull. Comfort was as great as the price. When I had some trouble in the bathroom personel gived me hand and it was made quickly and efficiently. I'm very glad I choose this hotel.

  • When I arrived I needed to book another day after reservation and it was no problem with it - that's nice surprise. Cleanliness was great although there is restoration. Personel was very kind and helpfull. Comfort was as great as the price. When I had some trouble in the bathroom personel gived me hand and it was made quickly and efficiently. I'm very glad I choose this hotel.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jiří Hovorka

jednotlivec, 18.7.2010

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Petr Kolář

dospělý pár, 15.7.2009

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Zdenek

jednotlivec, 13.3.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
98 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Blanka

skupina přátel, 5.6.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
98 %
  • Vcelku výborné ubytování, umíme si jej představit i na více nocí

  • chyběly nám v koupelně kelímky nebo skleničky (na zuby), ramínka na šaty

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 31.5.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
98 %
  • Spokojená na 100%. Na pokoji lednice i televize. Kuchyňku neřeším, nepotřebovala jsem ji. Pokud budu opět v Otrokovicích jiné ubytování nehledám.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Peter Růžička

jednotlivec, 10.12.2011

Česká republika

  • Celkové hodnocení
98 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
9
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 23.7.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
98 %
  • Ochotni ludia, slusne prostredie a cistota na vysokej urovni.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

petra caletková

mladý pár, 10.9.2009

kvasice

  • Celkové hodnocení
98 %
  • myslím že za tu cenu to bylo ubytování v pohodě a příště zase viužijeme služby v oaze...

  • myslím že za tu cenu to bylo ubytování v pohodě a příště zase viužijeme služby v oaze...

Personál
10
Služby
10
Čistota
9
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Barbora

skupina přátel, 21.11.2011

Česká republika

  • Celkové hodnocení
96 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 4.11.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
96 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10